Общи условия за ползване

Общи условия за ползване на www.shengums.com.

  1. Общи условия

Настоящите Общи условия представляват правно споразумение със задължителна, обвързваща сила между „Шен България“ ЕООД (сайт) и потребителите (Вие) във връзка с услугите, предлагани от www.shengums.com. С разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на www.shengums.com, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за обслужване.

www.shengums.com се управлява от „Шен България“ ЕООД - дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:

гр. София, ул. Добри Христов 8
ЕИК: 207144852
Телефон: 0896791315

  1. За поверителноста на вашите данни

www.shengums.com обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че www.shengums.com има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:

- име и фамилия
- e-mail
- телефон за връзка
- адрес за фактура и доставка

В последствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашия личен профил.

Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, Абонамент за новини, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването на www.shengums.com. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за Абонамента за новини, могат да прекратят абонамента си по всяко време от връзката, разположена в края на всяка новина.

Вашият потребителски профил може да бъде изтрит от системата на www.shengums.com заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.

  1. Доставка

3.1. www.shengums.com се задължава да доставя продуктите чрез куриерска услуга с наложен платеж на точно посочен адрес за доставка на територията на Република България. Клиентът се задължава да приеме доставката и да заплати наложения платеж съгласно обявената цена в момента на поръчката.

3.2. При невъзможност да получи куриерската доставка при първия разнос от куриерската фирма, Клиентът се задължава да заплати на куриера разходите по допълнителна последваща доставка.

3.3. www.shengums.com не поема отговорност за непотърсени, предварително платени продукти, престояли в офис на Спиди над 7 работни дни. Това включва пратки до краен адрес и офиси на куриерските фирми.

  1. 4. Плащане

4.1. Плащане при доставка: при получаване на поръчката, плащате на куриера.

  1. 5. Връщане на поръчка

5.1. Можете да върнете закупените от нас продукти без причина за връщане в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия:

- Продуктите да са в оригиналната си опаковка
- Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване
- Да включите оригиналния фискален бон, с която сте получили продуктите (с Вашата поръчка ще получите придружаващ документ - фискален бон при плащане при доставка или фактура по Ваше желание)
- Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка

5.2. Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. Всички суми, платени при доставка, възстановяваме само по банков път на Ваша лична сметка в срок до 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за Вашия отказ от поръчка.

Адрес за връщане на продукти:

„Шен България“ ЕООД
гр. София, ул. Добри Христов 8
Телефон: 0896791315

 

  1. 6. shengums.com запазва правото си да променя настоящите правила, както и структурата на онлайн страницата, за което не се задължава да уведомява Клиентът чрез интернет страницата си.
  2. 7. shengums.com не носи отговорност, ако поради независещи технически проблеми е възпрепятствано пълното или частично ползване на Интернет страницата.
  3. 8. За всички въпроси, неуредени от тези условия, се прилага действащото в Република България законодателство.